0

آشنایی با انواع کباب های ایرانی اصیل و تاریخچه آن

آشنایی با انواع کباب های ایرانی اصیل و تاریخچه آن

فهرست عناوین

انواع کباب های ایرانی همیشه زبانزد مردم کشورهای مختلف بوده است. در ایران مردم علاقه زیادی به خوردن کباب و پختن آن دارند. اغلب روزهای تعطیل مردم را می بینید که در فضای سبزی نشسته و در حال پخت کباب روی منقل هستند. در رستوران ها نیز پرطرفدارترین نوع غذا، انواع کباب است که همیشه مشتری خود را دارد.

این حجم از استقبال از کباب های ایرانی به خاطر طعم و مزه بی نظیر این کباب هاست. پس از پخت اولین نوع کباب، آشپزها به این نتیجه رسیدند که می توانند تنوع این غذای فوق العاده را بیشتر و بیشتر کنند، به همین دلیل انواع دیگری از کباب به بازار رستوران ها آمد.

در این مطلب ما می خواهیم شما را با انواع کباب های ایرانی به خصوص کباب وزیری آشنا کنیم. پس تا انتها با مجله بانوی پارسی همراه باشید.

معرفی انواع کباب های ایرانی سنتی

همانطور که گفتیم، کباب یکی از پرطرفدارترین غذاها در ایران است. تنوع کباب ها بسیار زیاد است و اگر به منوی یک رستوران خوب نگاهی بیندازید انواع کباب ها را در آن مشاهده می کنید. طوری که در انتخاب آن ممکن است دچار مشکل شوید. از مهم ترین انواع کباب های ایرانی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. کباب وزیری

این نوع کباب که از ترکیب کباب لقمه و جوجه کباب تهیه شده است یکی از کباب های محبوب در ایران است. چرا که شما می توانید در یک پرس، یک سیخه کباب و یک سیخ جوجه بدون استخوان میل کنید.

  1. کباب بختیاری

یکی از خوشمزه ترین نوع کباب ایرانی را می توان کباب بختیاری دانست که در شهرهای مختلف ممکن است طعم آن متفاوت باشد. این کباب ترکیبی لذیذ از چنجه و جوجه کباب است. کباب بختیاری اصیل را از گوشت گوسفند درست می کنند.

  1. کباب قفقازی

این نوع کباب را می توان اصیل ترین و قدیمی ترین نوع کباب ایرانی دانست که به دلیل مزه فوق العاده آن در سرتاسر جهان شناخته شده است. این کباب درست مانند کباب بختیاری، از ترکیب گوشت مرغ و گوشت گوسفند تهیه می شود. این نوع کباب به دستور ناصرالدین شاه اهل قفقاز، تهیه می شد و نامش بدین علت، قفقازی نام گرفت.

  1. کباب برگ

اگر علاقه زیادی به گوشت قرمز دارید، کباب برگ یکی دیگر از خوشمزه ترین انواع کباب های ایرانی است که به صورت مجلسی سرو می شود. این کباب از گوشت یکدست و لخم گوسفند درست می شود. به همین دلیل یکی از مشهورترین و گران قیمت ترین کباب ها در ایران محسوب می شود.کباب برگ از مشهورترین کباب های ایرانی

  طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای با مرغ یا گوشت

  1. کباب بناب

طبخ این نوع کباب بسیار راحت بوده و یکی از غذاهای مهم مجلسی در ایران است. این کباب قدمت بسیار طولانی دارد و مختص آذربایجان است. برای تهیه این کباب باید گوشت را به وسیله چاقوهای بزرگ، کوبید. اندازه آن نیز حدوداً 60 سانتی متر است و طعم بسیار متفاوتی از سایر کباب ها دارد.

  1. کباب کوبیده از مشهورترین کباب های ایرانی

حتما می دانید که کباب کوبیده یکی از بهترین و رایج ترین کباب ها در ایران است و به دلیل طعم فوق العاده خوشمزه و پخت راحت آن مورد استقبال افراد قرار می گیرد. کباب کوبیده یک غذای اصیل ایرانی است و آوازه آن در کشورهای دیگر نیز پیچیده است. برای تهیه این نوع کباب می توان از گوشت گاو، گوسفند یا حتی مرغ استفاده نمود.

کباب کوبیده از مشهورترین کباب های ارانیاین کباب ها تنها بخش کوچکی از انواع کباب های ایرانی بودند و علاوه بر آن ها، انواع دیگری مانند جوجه کباب، کباب شیشلیک، کباب حسینی، کباب بره، کباب چنجه، کباب کوبیده مرغ، دنده کباب، کباب ترش، کباب سلطانی، جوجه کباب با استخوان و کباب دوش که از پشت گردن گاو تهیه می شود، نام دارند که هر کدام از این ها طرفداران خاص خود را دارند و در رستوران های مختلف ایران طبخ و سرو می شوند.

بهترین شهرهای ایران در تهیه انواع کباب های ایرانی

در ایران هر شهری اغلب با یک نوع از کباب مشهور است، مانند آنچه که در مورد کباب قفقازی گفته شد. یکی از شهرهای مهم در پخت شیشلیک، شهر مشهد است. اگر به این شهر سفر کرده باشید، شیشلیک هایی که از دنده گوسفند پخته می شود را از یاد نخواهید برد.

بهترین شهرهای ایران در تهیه انواع کباب های ایرانییکی از بهترین بخش های تفریح در مشهد، غذاهای آنجاست. بدون شک اگر یک بار به رستوران های معروف این شهر بروید، ناراضی باز نمی گردید. مخصوصاً بخش ییلاقی مشهد، با نام شاندیز که شیلیک ها یا دنده کباب های بی نظیری دارد.

کباب ترش رشت را از دست ندهید

اگر به رشت رفتید برای سفر و گردشگری، حتما کباب دوش و کباب ترش میل کنید. کباب های این شهر طعمی واقعا متفاوت از شهرهای دیگر دارد. طعم اصیل این نوع کباب ها را در هیچ کجای ایران پیدا نخواهید کرد. در رشت، گوشت ها را با دانه های ترش انار مزه دار کرده و موجب می شود که کباب طعم ترش بی نظیری به خود بگیرد.

دانه های انار مانع از سیاه شدن رنگ گوشت خواهند شد و به همین دلیل شکل ظاهری کباب های ترش در رشت بسیار وسوسه برانگیز هستند.

  آموزش طرز تهیه مرصع پلو مجلسی با گوشت

کباب بناب نمونه کباب ایرانی

کمتر کسی است که نام کباب بناب را نشنیده باشد. این کباب به اندازه ای مشهور است که در کبابی های شهرهای دیگر ایران نیز می توان آن را یافت. برای تهیه این کباب، گوشت را باید چرخ کنند و به دفعات زیاد آن را بکوبند. کباب بناب روی سیخ های پهنی قرار گرفته و پخته می شوند.

ممنون که تا انتهای مقاله انواع کباب های ایرانی با ما همراه بودید. لطفا شما نیز کباب مورد علاقه خود را به ما معرفی کنید تا آموزش آشپزی آن را تهیه کنیم و در سایت قرار دهیم.

منبع: footofan.com

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 5 =