0

آموزش روش تهیه چیز برگر خانگی به سبک فست فود

آموزش روش تهیه چیز برگر خانگی به سبک فست فود

فهرست عناوین

ساندویچ چیز برگر، همبرگری است که روی آن پنیر قرار دارد. بعد از اینکه همبرگر کاملا پخت پنیر را روی گوشت قرار می‌دهند تا با آب شدن بر روی همه سطوح گوشت پخش شود. ساندویچ چیزبرگر با کاهو، گوجه فرنگی، پیاز، خیارشور و انواع سس تهیه و آماده می‌شود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه چیز برگر خانگی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

نکات و ترفند های پخت چیزبرگر در خانه

اضافه کردن تخم مرغ و آرد سوخاری یا آرد سفید برای افزایش چسبندگی و یکپارچه شدن گوشت انجام می‌شود. اما باید توجه داشته باشید که استفاده زیاد آرد باعث خشک شدن چیز برگر شما می‌شود و نباید در استفاده از آن زیاده روی کرد.

انواع مختلفی از سس برای تهیه چیز برگر خانگی وجود دارد، اما خوردن این غذا با سس کچاپ، سس باربیکیو از همه دلچسب‌تر خواهد بود. همچنین استفاده از سس خیارشور در ساندویچ چیزبرگر طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه چیز برگر خانگی زغالی ساده

یکی از ساندویچ های محبوب در دنیا چیزبرگر است. بسیاری از بانوان علاقه دارند انواع غذاهای فست فودی را در منزل تهیه کنند تا از سلامت غذا اطمینان بیشتری داشته باشند. روش تهیه چیز برگر خانگی سخت نیست و با کمی حوصله میتوانید یک ساندویچ خوشمزه خانگی تهیه کنید. زمان آماده سازی چیزبرگر خانگی به همراه پخت آن حدودا 1 ساعت است.

مواد لازم برای تهیه چیز برگر با گوشت یا مرغ

  • 500 گرم گوشت یا مرغ چرخ کرده 
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 2 حبه سیر(دلخواه)
  • پنیر چدار ورقه‌ای به مقدار لازم
  • 1 عدد تخم مرغ
  • آرد سوخاری یا آرد سفید به مقدار لازم
  • نان همبرگر به تعداد لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش تهیه چیز برگر خانگی خوشمزه

مراحل آماده سازی چیزبرگر خانگی خوشمزه و لذیذ

  • ابتدا پیاز و حبه سیر را رنده کنید، آب پیاز و سیر را بگیرید و آن را درون ظرفی که گوشت چرخ کرده، تخم مرغ قرار دارند بریزید.
  • حالا مواد را باهم مخلوط کرده و آن را کمی ورز دهید، سپس نمک و فلفل و آرد را اضافه کرده و دوباره کمی ورز دهید. ورز دادن را تا زمانی که مواد به صورت منسجم و یکدست بشوند ادامه دهید.
  • تا زمانی که بتوانید آن را شکل دهید، می‌توانید آرد به چیز برگر اضافه کنید، البته توجه داشته باشید که مصرف زیاد آرد باعث خشک شدن چیز برگر می‌شود.
  • حالا چیز برگرها را با دست به صورت دایره‌ای در بیاورید، چیزبرگرها را داخل ظرف گذاشته و روی آن را با نایلون فیزر بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم برود.
  • حالا تابه را با کمی روغن چرب کنید. توصیه می‌شود از تابه گریل برای این کار استفاده کنید تا مواد به خوبی سرخ و پخته شوند.
  • هنگامی که دو طرف گوشت‌ها سرخ شد، ورقه‌های پنیر چدار را بر روی چیز برگر قرار دهید تا با حرارت آب شود.
  • حالا درون نان‌های همبرگری را خالی کرده و کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی یا سبزی را داخل آن قرار داده و در نهایت چیز برگر را درون نان قرار دهید.
  • با اضافه کردن انواع سس، به خصوص سس گوجه فرنگی یا باربیکیو می‌توانید این ساندویچ را سرو کنید.

امیدواریم ازین ساندویچ خوشمزه خانگی لذت ببرید.

  آموزش تهیه انواع دسر با بستنی برای فصل تابستان

منبع: foodotto.com

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + شانزده =