0

آموزش دستور پخت گراتن سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده

آموزش دستور پخت گراتن سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده

فهرست عناوین

گراتن در اصل یک تکنیک آشپزی است که در آن مواد با یک لایه ترد مثل آرد سوخاری، پنیر رنده شده، تخم مرغ یا کره پوشانده می‌شود. گراتن در فر پخته می‌شود و در همان ظرفی که پخته شده سرو می‌شود. در این مقاله آموزش تهیه انواع گراتن سیب زمینی با پنیر را برای شما آماده کرده ایم.

انواع گراتن سیب زمینی چیست؟

گراتن سیب زمینی یکی از محبوب‌ترین انواع گراتن است. برای درست کردن این غذا اسلایس های نازک سیب زمینی داخل ظروف پیرکس قرار داده می‌شود و روی آن پنیر پیتزا و سس ریخته می‌شود و در فر پخته می‌شود. البته انواع دیگری از جمله گراتن سیب زمینی با گوشت چرخی یا مرغ نیز وجود دارد.

نکات مهم در طرز تهیه گراتن سیب زمینی با قارچ

چون سیب زمینی ها خام هستند باید مقدار سس سفید به اندازه‌ای باشد که تمام مواد را در بربگیرد تا در فر بخوبی بپزد. به غیر از پنیر پیتزا می‌توانید از ترکیب پنیر پارمزان و پنیر چدار هم برای درست کردن گراتن سیب زمینی استفاده کنید. چون سیب زمینی‌ها در این غذا خام هستند، نمی‌توانید آن را در مایکروفر یا روی گاز درست کنید زیرا سیب زمینی‌ها به این روش نمی‌پزند.

اگر دسترسی به فر ندارید می‌توانید از آون توستر هم برای درست کردن این غذا استفاده کنید. بعد از اینکه گراتن سیب زمینی به خوبی پخت آن را از فر بیرون بیاورید، یک لایه پنیر پیتزا روی آن بریزید و برای 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود و روی آن طلایی و ترد شود. حالا روی آن را تزیین کنید و نوش جان کنید.

طرز تهیه گراتن سیب زمینی با قارچ

زمان آماده سازی گراتن سیب زمینی

این دسر و پیش غذا خوشمزه را میتوانید برای مهمانی ها و کودکان خود درست کنید. علاوه بر ظاهر زیبا مزه خوبی نیز دارد و به عنوان دسر انتخاب مناسبی است. حتی با درست کردن گراتن سیب زمینی با مرغ یا گوشت میتوان آن را به عنوان وعده اصلی میل کرد. مدت زمان تقریبی پخت و آماده شدن گراتن سیب زمینی 1 ساعت 20 دقیقه است.

مواد لازم برای درست کردن گراتن سیب زمینی با قارچ خانگی

  • 200 گرم قارچ
  • 3 پیمانه شیر
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 4 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 قاشق مرباخوری آویشن
  • 3 عدد سیب زمینی متوسط
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 2 عدد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده
  • 200 گرم پنیر پیتزا

مراحل تهیه گراتن خانگی

  • کره را در یک ظرف مناسب روی حرارت ملایم آب کنید. آرد را به کره اضافه کنید و بگذارید برای 30 ثانیه آرد و کره روی حرارت باشند تا بوی خامی آرد گرفته شود.
  • سپس شیر را به آرد اضافه کنید مرتب هم بزنید تا آرد درون شیر ته نشین نشود و سس یکدستی داشته باشید.
  • سس را مدام هم بزنید تا به جوش بیاید و غلیظ شود. سپس کمی نمک، فلفل و آویش به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  • سیب زمینی‌ها را به صورت حلقه حلقه و نازک برش بزنید سپس سیب زمینی‌ها را کف یک ظرف پیرکس با اندازه مناسب بچینید.
  • قارچ‌ها را هم به صورت ورقه ورقه برش بزنید و روی سیب زمینی‌ها بریزید.
  • فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را هم اضافه کنید و کمی پنیر پیتزا روی مواد بریزید.
  • یک لایه دیگر از سیب زمینی، قارچ و فلفل دلمه‌ای و پنیر پیتزا روی مواد بگذارید و سس بشامل را روی آن بریزید.
  • چون سیب زمینی‌ها خام هستند باید مقدار سس سفید به اندازه‌ای باشد که تمام مواد را در بربگیرد تا در فر بخوبی بپزد.
  • فر را از قبل گرم کنید و درجه حرارت آن را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. گراتن سیب زمینی باید برای 1 ساعت درون فر بماند تا بخوبی بپزد.
  • بعد از اینکه گراتن سیب زمینی به خوبی پخت آن را از فر بیرون بیاورید، یک لایه پنیر پیتزا روی آن بریزید و برای 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود.
  طرز تهیه قرابیه کشمش شیرینی سنتی و خوشمزه در خانه

ممنون که تا انتهای این آموزش آشپزی با ما همراه بودید. امیدواریم ازین دسر خوشمزه لذت برده باشید و آن را برای وعده های غذایی خود و خانواده درست کنید.

منبع: foodotto.com

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =