0

آموزش تهیه 3 مدل غذا با خرما خوشمزه و مقوی

آموزش تهیه 3 مدل غذا با خرما خوشمزه و مقوی

فهرست عناوین

خرما منبع غنی از انواع مواد معدنی و ویتامین‌های مفید است که شیرینی طبیعی مطلوبی دارد و استفاده از آن برای تهیه انواع دسر‌ها، کیک و شیرینی بسیار پرکاربرد است. در این مطلب از مجله بانوی پارسی قرار است با هم دستور پخت و طرز تهیه 3 مدل غذا با خرما را یاد بگیریم.

حالا در این مقاله می‌خواهیم ببینیم با خرما چی درست کنیم که هم سالم، هم خوشمزه و هم مقوی باشد. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا نحوه پخت انواع غذا با خرما له شده، غذا با خرمای خشک و همچنین یک نوع غذا با خرما و برنج را به شما آموزش دهیم؛

دستور پخت رشته پلو، غذا با خرما له شده

رشته پلو یکی از غذاهایی است که می‌توان آن را به عنوان یک غذا با خرما ی له شده تهیه کرد. طعم این غذا فوق العاده خوشمزه است و پیشنهاد می‌کنیم حتما یکبار آن را امتحان کنید. این غذا با خرما علاوه بر طعم خوب خواص زیادی دارد و بسیار مقوی است.دستور پخت رشته پلو، غذا با خرما له شده

مواد لازم جهت تهیه رشته پلو با خرما

رشته پلویی ۲۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
زعفران دم کرده به میزان لازم
خرما ۱۰ الی ۱۵ عدد
نمک و روغن به میزان لازم

طرز تهیه رشته پلو با خرما

برای تهیه رشته پلو ابتدا باید برنج را شسته و خیس کنیم. پس گذشت ۱ الی ۲ ساعت برنج را آبکش می‌کنیم و به سراغ پخت آن می‌رویم. برای پخت برنج ابتدا باید یک قابلمه حاوی آب و مقداری نمک را روی شعله گاز قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. سپس برنج‌ها را به آن اضافه نمایید.

در مرحله بعد از مطلب غذا با خرما و برنج، نوبت به اضافه کردن رشته‌های پلویی می‌رسد. آن‌ها را در اندازه های دلخواه خرد کنید و داخل قابلمه برنج بریزید. حدود ۱۰ دقیقه، یعنی تا جایی که رشته‌ها و برنج‌ها کمی نرم شوند صبر می‌کنیم و سپس آن‌ها را به طور کامل آبکش می‌کنیم.

برای دم گذاشتن رشته پلو ابتدا یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید. سپس کف آن را با مقداری روغن چرب کنید. سپس نان مورد نظر را به عنوان ته دیگ کف قابلمه قرار دهید. پس از گذاشتن ته دیگ می‌توانید رشته و پلو ترکیب شده را داخل قابلمه ریخته، آن را دم بگذارید و در مراحل انتهایی دم گرفتن برنج، کمی روغن به آن اضافه کنید.

ایده اضافه کردن خرما به رشته پلو

حالا باید به نحوه سرو غذا با خرما بپردازیم. برای درست کردن این غذا با خرما ی له شده، هم می‌توانید خرما را بین لایه‌ها رشته پلو قرار دهید و هم می‌توانید جداگانه آن را آماده کنید.

  طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی پفکی در خانه

اگر دوست دارید خرما لا به لای رشته پلو قرار بگیرد، ابتدا باید هسته آن را جدا کنید، سپس آن را با یک چنگال یا پشت قاشق له کنید. در نهایت خرمای له شده را همراه با مقدار اندکی روغن داخل یک تابه، به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. پس از این کار می‌توانید هنگام ریختن رشته پلو داخل قابلمه، چند لایه از خرمای آماده شده را نیز بین آن قرار دهید.

اگر هم بخواهید خرما را به صورت جدا سرو کنید، باز هم به همین صورت، بعد از له کردن خرما باید به مدت ۲ دقیقه آن را با مقداری روغن تفت دهید. سپس نصف پیمانه آب روی آن بریزید و درب تابه را ببندید.

پس از چند دقیقه که آب موجود، تبخیر شد می‌توانید شعله را خاموش کنید و پس از دم کشیدن رشته پلو، خرمای آماده شده را به صورت جداگانه در کنار آن سرو نمایید.

روش درست کردن اسنک خرما و گردو، غذا با خرما برای کودکان

شاید طرز تهیه این غذا با خرما خشک به نظرتان ساده برسد یا فکر کنید چندان خوشمزه نیست، ولی باید بگوییم غذا های فست فودی ساده و سریع که از مواد اولیه مقوی و پر خاصیت تهیه شده باشند، بهترین گزینه برای شروع یک روز پر انرژی و پر فعالیت هستند.

هر گاه به فکر این بودید که غذا با خرماچی درست کنیم تا انرژی لازم را به دست آوریم پیشنهاد می‌کنیم حتما دستورالعمل‌های تهیه این غذا با خرما خشک برای کودکان را امتحان کنید.

روش درست کردن اسنک خرما و گردو، غذا با خرما برای کودکان

مواد لازم جهت تهیه اسنک با خرما و گردو برای کودکان

خرما خشک ۷ عدد
گردو ۵ عدد
نان تست ۴ عدد
کره آب شده ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه اسنک خرمایی، غذا با خرما و گردو

برای تهیه این غذا ابتدا خرما خشک را از وسط برش بزنید، هسته آن را جدا کنید و همگی را داخل کاسه ‌ای قرار دهید‌. حالا مقداری آب جوش درون یک کاسه بزرگ تر بریزید و کاسه حاوی خرما خشک را درون آن قرار دهید. در نهایت یک پیش دستی یا درپوش را نیز روی کاسه بزرگ قرار دهید.

بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا حرارت آب جوش، خرما خشک‌ها را کمی نرم کند و سپس درب آن را بردارید. حالا به سراغ گردو ها بروید. مغز آن ها را جدا کنید و کنار بگذارید. در ادامه باید یک نان تست برداشته و خرماهای نرم شده را روی آن بچینید. به طوری که کل سطح نان تست با خرما پوشانده شود.

  آموزش طرز تهیه شوید پلو خانگی خوشمزه

سپس گردو ها را به صورت خرد شده یا کامل روی خرما ها چیده و در آخر یک نان تست دیگر هم روی موادتان بگذارید. حالا اسنک‌های آماده شده را داخل ساندویچ ساز قرار دهید و روی آن ها را با کمی کره آب شده چرب کنید. برای این کار می‌توانید از یک قلمو استفاده نمایید و پس از آن اجازه دهید نان تست‌ها کمی برشته شوند.

در نهایت می‌توانید این غذای ساده و خوشمزه را به عنوان صبحانه، میان وعده یا افطار نوش جان نمایید و از خواص این غذا با خرما و گردو بهره مند شوید.

طرز تهیه خرما پلو، خوشمزه ترین غذا با خرما و برنج

اگر می‌خواهید بدانید این بار قرار است غذا با خرما چی درست کنیم طرز تهیه خرما پلو را تا انتها دنبال کنید. چون قطعا پس از یک بار چشیدن طعم آن، مجدداً اقدام به تهیه آن خواهید کرد. این غذا به دلیل داشتن خرما بسیار پرخاصیت و مقوی است و طرفداران زیادی دارد و ازر غذاهای ایرانی محبوب است.

طرز تهیه خرما پلو، خوشمزه ترین غذا با خرما و برنج

مواد لازم برای تهیه خرما پلو با مرغ

خرما ۲۰۰ گرم
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۲ تکه
زعفران دم کرده به میزان لازم
کره به میزان لازم
روغن و ادویه جات به میزان لازم
کشمش پلویی  یا زرشک به میزان لازم
خلال پسته یا بادام به میزان لازم

طرز تهیه خرما پلو با مرغ یا گوشت

برای تهیه خرما پلو ابتدا باید هسته خرما ها را جدا کنید و آن‌ها را در یک تابه که با کره چرب شده است به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا پوست آن‌ها براق شود. سپس به سراغ برنج بروید و بعد از آن که حداقل یک ساعت آن را خیساندید، آبکش نمایید.

حالا یک قابلمه حاوی آب جوش را روی شعله گاز قرار دهید، برنج آبکش شده را درون آن بریزید و تا ۱۰ دقیقه صبر کنید. پس از نرم شدن قسمت بیرونی برنج ها می‌توانید آن را آبکش کنید تا آماده دم گذاشتن شود.

در این مرحله باید سینه های مرغ یا گوشت را در ابعاد متناسب برش بزنید و آن‌ها را همراه با مقداری پیاز نگینی، زعفران، نمک و فلفل در یک تابه تفت دهید تا سرخ شوند. خلال بادام، پسته و زرشک ها را در حد ۱۵ دقیقه بخیسانید و سپس آن‌ها را همراه با مقدار کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا سرخ شوند. (در صورت تمایل می‌توانید از مقداری شکر هم استفاده کنید)

در نهایت پس از دم کشیدن برنج، باید آن را درون ظرف بکشید، خلال بادام و پسته را همراه با زرشک یا کشمش روی آن ریخته و تکه های مرغ را نیز همراه با خرما روی برنج بچینید. این غذا با خرما ساده، طعم لذیذی دارد که شیرینی خرما لذت خوردن آن را دوچندان می‌کند.

  آموزش تهیه کشک بادمجان مجلسی با گوشت و گردو

با خرما چی درست کنیم

معرفی بهترین غذا با خرما ایرانی و خارجی

در این مقاله طرز تهیه ۳نوع غذا با خرما را به شما آموزش دادیم تا اگر شما هم به طعم خرما علاقه دارید و همیشه این سوال در ذهنتان است که با خرما چی درست کنیم، بتوانید هر یک از این غذاهای خوش طعم را به آسانی تهیه نموده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

شما کدام یک از غذا های تهیه شده با خرما را امتحان کرده اید و نظرتان در رابطه با آن چه بوده است؟ لطفا نظرات خود را با ما و دیگر کاربران سایت بانوی پارسی به اشتراک بگذارید.

منبع: mag.snapp.express

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 1 =