0

آموزش روش پخت قیمه بادمجان رستورانی

آموزش روش پخت قیمه بادمجان رستورانی

فهرست عناوین

کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که عاشق غذاهایی که با بادمجان تهیه می‌شود نباشد. بسیاری از غذاهای ایرانی و حتی بین المللی از بادمجان تهیه میشود. از محبوب ترین خورشت های ایرانی نیز میتوان به خورشت قیمه بادمجان اشاره کرد. در این مطلب قصد داریم روش پخت خورشت قیمه بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان با گوشت یا مرغ

برای تهیه خورشت قیمه بادمجان خوش رنگ و خوش طعم باید رب گوجه فرنگی را مقداری تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. حتما به این مورد توجه کنید. از مهم ترین ویژگی های این خورشت لذیذ رنگ و بوی آن است.

خیس کردن انواع حبوبات، به خصوص لپه قبل از تهیه قیمه بادمجان در خانه باعث می‌شود هم پخت آن سریع‌تر انجام شود و هم نفخ حبوبات استفاده شده در این خورشت گرفته شود. در ادامه نکات مهم برای تهیه خورشت قیمه بادمجان را بررسی میکنیم.

مدت زمان تهیه خورشت قیمه و بادمجان در خانه

درست کردن قیمه بادمجان شاید در نظر اول کمی سخت به نظر برسد ولی با کمی حوصله و دقت میتوانید یک خورشت خوشمزه را برای نهار یا شام خانواده تهیه کنید. خورشت قیمه بادمجان را با مرغ یا گوشت یا حتی بدون گوشت نیز میتوانید در خانه تهیه کنید.  زمان آماده سازی تقریبی پخت خورشت قیمه بادمجان حدود 3 ساعت 30 دقیقه است.

آموزش پخت خورشت قیمه بادمجان با گوشت یا مرغ خانگی

مواد لازم برای تهیه قیمه بادمجان

  • 300 گرم گوشت خورشتی یا مرغ
  • 4 عدد بادمجان
  • 1 عدد پیاز
  • 1 پیمانه لپه
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • آبلیمو یا آبغوره به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده و روغن به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مراحل پخت خورشت قیمه و بادمجان خانگی

  • ابتدا لپه را در یک کاسه به مدت 2 ساعت خیس کنید. البته بهتر است زمان خیس کردن بیشتر باشد مثلا حدود یک شبانه روز.
  • بادمجان‌ها را پوست گرفته و از وسط برش بزنید. البته در صورتی که بزرگ بودند، اگر قلمی بودند نیازی به این کار نیست.
  • مقدار نمک بر روی بادمجان‌ها زده و بعد از نیم ساعت آن‌ها را بشورید تا تلخی احتمالی آن برود.
  • همچنین نباید سر بادمجان را هنگام پوست گرفتن جدا کنید، زیرا هنگام سرخ کردن و پخت له می‌شود.
  • پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید، سپس زردچوبه، فلفل، رب گوجه فرنگی، گوشت و لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  • حالا مقداری آب درون قابلمه ریخته و اجازه دهید تا مواد با هم بپزد، نمک را هنگامی که گوشت نیم پز شد اضافه کنید.
  • بادمجان‌ها را سرخ کرده و حدود 20 دقیقه قبل از اینکه خورشت جابیافتد به آن اضافه کنید.
  • در مراحل پایانی آبلیمو و یا آبغوره را به خورشت اضافه کنید تا خورشت بادمجان مزه‌دار شود.
  • در صورتی که علاقه داشتید می‌توانید مقداری زعفران دم کردن و دارچین در ده دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه کنید.
  طرز پخت استیک رستورانی بهترین سرآشپزها

امیدواریم از آموزش آشپزی امروز لذت برده باشید و این خورشت لذیذ را برای خانواده خود تهیه کنید.

منبع: foodotto.com

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =