0

آموزش طرز تهیه شوید پلو خانگی خوشمزه

آموزش طرز تهیه شوید پلو خانگی خوشمزه

فهرست عناوین

شوید پلو یکی از انواع پلو ایرانی است که محبویت زیادی دارد و در سفره ما ایرانی‌ها معمولا حاضر است. این غذا بسیار ساده بوده و آن را با مرغ پخته و گوشت پخته یا ماهی میل می‌کنند. در این بخش قصد داریم روش پخت شوید پلو با مرغ یا گوشت یا ماهی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

نکات مهم برای تهیه شوید پلو در خانه

برای اینکه شوید پلو طعم و مزه فوق‌العاده‌ای داشته باشد و عطر آن تمام فضای خانه را بگیرد حتما توصیه می‌کنیم از شوید تازه استفاده کنید و اگر به هر دلیلی نتوانستید به جای آن از شوید خشک استفاده کنید. تازگی مواد لازم برای پخت شوید پلو از اهمیت زیادی برخوردار است.

آموزش روش پخت شوید پلو با مرغ و گوشت

شوید پلو معمولا با مرغ سرو می‌شود البته شما میتوانید شوید پلو را با تن ماهی یا گوشت نیز تهیه کنید. شما می‌توانید از گوشت سینه مرغ یا ران مرغ برای این کار استفاده کنید. برای این‌ کار اول پیازها را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید. در مرحله بعد به میزان لازم رب گوجه فرنگی اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.

سپس گوشت سینه مرغ را به پیاز و ادویه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بگذارید خوب سرخ شود. برای اینکه گوشت مرغ خوش طعم‌تر شود می‌توانید کمی فلفل دلمه ای و هویج هم به آن اضافه کنید. روی مرغ چند لیوان آب جوشیده بریزید و بگذارید با حرارت ملایم کاملا بپزد و آب آن تبخیر شود. بعد از آماده شدن شوید پلو آن را با مرغ سرو کنید.

دستور پخت شوید پلو ایرانی

دستور پخت و مواد لازم شوید پلو ایرانی

برای تهیه شوید پلو مواد خاصی نیاز ندارید و خیلی راحت میتوانید ابن غذای ایرانی خوشمزه را در خانه درست کنید. برای راحت تر شدن کار میتوانید شوید پلو را با تن ماهی میل کنید یا در کنار آن مرغ یا گوشت قرار دهید. در ادامه مراحل تهیه شوید پلو را برای شما نوشته ایم:

زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه
زمان کل 1 ساعت 45 دقیقه

مواد لازم برای تهیه شوید پلو:

  • 1 پیمانه شوید تازه (می‌توانید از شوید خشک هم استفاده کنید)
  • 3 پیمانه برنج
  • 2 قاشق غذاخوری نمک
  • روغن به مقدار لازم
  • ابتدا برنج را به خوبی بشویید، این کار را باید تا جایی ادامه دهید که آب برنج شفاف شود و فاقد نشاسته باشد.
  • بعد از اینکه برنج را شستیم، روی برنج را با آب پر کرده و دو قاشق چایخوری نمک را اضافه می‌کنیم و برنج را کنار می‌گذاریم.
  • یک قابلمه پر از آب را روی گاز بگذارید و اجازه دهید به جوش بیاید.
  • بعد از اینکه آب جوشید، دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و آب برنج را بگیرید و به قابلمه اضافه کنید.
  • بعد از دو دقیقه که برنج را به آب جوش اضافه کردید، شوید را به آن اضافه کنید و اجازه دهید برنج نیم پز شود.
  • در این مرحله برنج را آب کش کنید تا تمام آب از برنج و شوید جدا شود.
  • حالا قابلمه را روی گاز بگذارید و 3 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. زیر قابلمه متوسط رو به بالا باشد.
  • در این مرحله برش‌هایی از نان لواش یا تافتون نازک را به ته قابلمه اضافه کنید.
  • حالا برنج را در قابلمه بریزید و روی آن را آب و روغن اضافه کنید. این میزان دلخواه است اما نصف لیوان آب و روغن مخلوط شده برای این دستور کافیست.
  • درب قابلمه را بگذارید (می‌توانید برای دم کشیدن بهتر، از دم کنی استفاده کنید). شعله گاز را کم کنید تا برنج به آرامی دم بکشد.
  • حدود 45 تا 60 دقیقه طول می‌کشد تا برنج شما به خوبی دم کشیده شود.
  • شوید پلو آماده سرو کردن است. شوید پلو را با مرغ و یا گوشت میل می‌کنند.
  آموزش طرز تهیه ژله نارنگی خانگی و خوشمزه

منبع: foodotto.com

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 20 =