فهرست عناوین
امروز در این مطلب آموزش آشپزی قصد داریم یک غذای خوشمزه ایتالیایی را به شما آموزش دهیم. فرهنگ و غدپذاهای کشور ایتالیا از قدیم در کشور ما نیز مورد پسند بوده. مخصوصا غذاهایی مثل پیتزا و لازانیای ایتالیا طرفداران زیادی در ایران دارد. با ما همراه باشید تا آموزش پخت مرغ کاسرول را فراگیرید.
روش پخت مرغ کاسرول ایتالیا
غذای کاسرول مرغ مربوط به ایتالیا است و خیلی راحت درست می شود. این غذا از ترکیب ادویه جات، گوجه فرنگی خشک شده، پنیر خامه ای و اسفناج تشکیل شده است، طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه کاسرول مرغ با اسفناج و پنیر خامه و موزارلا
این دستور غذای ایتالیای ویژه یک شام 5 ستاره و عالی است. مرغ کاسرولی بسیار خوشمزه است و حتما آن را به دلیل داشتن ادویه جات مختلف، پنیر خامه ای، گوجه فرنگی و اسفناج می پسندید؛ این ترکیبات باعث می شود که مرغ کاسرول بسیار معطر و خوش طعم شود و غذایی فاقد گلوتن است.
روش پخت کاسرول مرغ با اسفناج
لیست مواد تشکیل دهنده برای کاسرول مرغ با اسفناج:
- چهار جفت سینه مرغ بدون پوست
- یک قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایی
- یک قاشق چای خوری پاپریکا
- یک قاشق چای خوری پودر پیاز
- یک قاشق چای خوری پودر سیر
- تکه های فلفل قرمز خردشده
- چهار اونس پنیر خامه ای
- چهار اونس گوجه فرنگی خشک شده (تقریبا خرد شده)
- یک قاشق غذاخوری روغن
- پنج اونس اسفناج تازه
- 1/4 فنجان موزارلا
طرز تهیه مرغ کاسرول غذای خوشمزه ایتالیایی
مراحل پخت و آماده سازی کاسرول مرغ با اسفناج بادمجان یا سیب زمینی ایتالیا:
– در ابتدا فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم. درون کاسه ای کوچک ادویه ایتالیایی، فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل را می ریزیم و ترکیب می کنیم.


مراحل تهیه مرغ کاسرول با بادمجان یا اسفناج و قارچ
– سینه مرغ را با گوجه فرنگی خشک و روغن تفت می دهیم، سپس به آن ادویه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و سینه مرغ را در یک ظرف کم عمق قرار می دهیم.


– درون یک تابه که حاوی روغن سرخ کرده است، یک تکه کوچک از کره و تکه های کوچک فلفل قرمز له شده را به همراه اسفناج مخلوط کنید، خوب تخلیه کنید و کنار قرار دهید.


– پنیر خامه ای را و سپس گوجه فرنگی خشک شده را بر روی مرغ بریزید. اسفناج یا بادمجان یا قارچ و سیب زمینی را روی سطح بالا بگذارید و پس از آن پنیر موزارلای خرد شده بپاشید.


– پخت در فر به مدن 20 تا 30 دقیقه :
تا زمانی که مرغ خوب بپزد (دمای داخلی باید 1365 درجه فارنهایت – 74 درجه سانتی گراد باشد)، زمان پخت و پز، بستگی به ضخامت سینه مرغ مورد استفاده شما بستگی دارد و متفاوت است. در آخر هم با جعفری تازه خرد شده غذا را تزیین کنید و آن را فورا سرو کنید و از طعمش لذت ببرید. این غذا را در کنار یک دسر و پیش غذا یا یک نوشیدنی خوشمزه میتوانید میل کنید.
نکات مهم برای پخت کاسرول مرغ خانگی


توجه کنید که این غذا باید به اندازه کافی شور باشد (با پنیر خامه ای و موزارلا)
شما می توانید کمی از ادویه جات تند به آن اضافه کنید. این مورد بستگی به سلیقه غذایی شما دارد.
اگر شما یک رژیم غذایی منظم کم کربوهیدرات را دنبال می کنید می توانید این غذا را با برنج و یا ماکارانی سرو نمایید. مرغ کاسرول از آن دسته غذاهای مللی است که معمولا بچه ها آن را دوست دارند و میتوانید برای وعده نهار یا شما آن را برای خانواده خود تهیه کنید. ممنون که تا انتهای این آموزش آشپزی با ما همراه بودید.
نظرات کاربران