0

آموزش طرز تهیه ژله نارنگی خانگی و خوشمزه

آموزش طرز تهیه ژله نارنگی خانگی و خوشمزه

فهرست عناوین

ژله نارنگی یکی از جالب ترین و در عین حال خاص ترین نوع ژله ای است که در بازار وجود دارد. متاسفانه کمی به این ژله کم لطفی شده است و خیلی از مردم آن چنان که باید به آن توجه نکرده اند؛ اما کافی است یک بار آن را در منزل تهیه کنید تا متوجه طعم بی نظیر آن شوید.

این ژله را می توانید به شکل های مختلفی از جمله ژله دو رنگ یا توپی درست کنید. برخی از افراد هم با یادگیری طرز تهیه ژله رولی، آن را به شکل رول شده درمی آوند. در ادامه با ما همراه باشید تا روش درست کردن ژله نارنگی خوشمزه را با هم مرور کنیم.

روش درست کردن ژله نارنگی توپی در خانه

در این قسمت روش درست کردن ژله نارنگی به روش توپی را به شما آموزش میدهیم. با مجله بانوی پارسی همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه ژله نارنگی توپی

مواد تشکیل دهنده مقدار لازم
ژله نارنگی یا پرتقال 1 بسته
آب جوش 1.5 لیوان دسته دار فرانسوی
برگ نارنگی به تعداد لازم

مراحل تهیه ژله نارنگی توپی

  • برایتهیه ژله نارنگی توپی ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب کنید. پودر ژله را به همراه 1.5 لیوان آب جوش درون کاسه بریزید. آب جوش و ژله را با هم ترکیب کنید. حال برای ادامه مواد داخل کاسه را به روش بن ماری روی بخار سماور یا آب کتری قرار دهید.
  • در مرحله بعدی طرز تهیه ژله لیوانی، ابتدا پودر ژله نارنگی را به‌آرامی هم بزنید. شما باید هم زدن را تا جایی ادامه دهید که ژله در آب جوش حل شود و حالت شفافی پیدا کند.
  • زمانی که به‌طور کامل ژله نارنگی در آب جوش حل شد، آن را از روی حرارت بخار آب بردارید و روی میز قرار دهید. بهتر است که چند دقیقه‌ای صبر کنید تا دمای جوش داخل کاسه به حالت ولرم تبدیل شود.روش درست کردن ژله نارنگی توپی در خانه
  • شما در همین حین قالبی را که برای ژله انتخاب کردید با کمی روغن آن را کاملاً چرب کنید تا ‌خوبی آماده شود.
  • در مرحله آخر باید مایه ژله‌ای را که در کاسه آماده کردید در قالب چرب شده بریزید. قالب را به مدت 2 الی 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
  • بعد از گذشت 2 الی 3 ساعت، ژله را از درون یخچال بیرون بیاورید. برای زیبایی بهتر می‌توانید ژله را با برگ نارنگی به سلیقه خود تزیین کنید.

آموزش روش تهیه ژله با آب نارنگی

مواد لازم برای درست کردن ژله با آب نارنگی

  آموزش تهیه انواع دسر با بستنی برای فصل تابستان
مواد تشکیل دهنده مقدار لازم
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
آب نارنگی 2 لیوان
فیله نارنگی 2 عدد
آب 2/1 لیوان
شکر لیوان
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
پوست نارنگی 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ژله با آب نارنگی

  • برای تهیه ژله با آب نارنگی ابتدا نارنگی‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را با دست فیله کنید. در ادامه پودر ژلاتین را به همان روش بن ماری درون یک کاسه پر از آب حل کنید.
  • پوست‌های نارنگی را با رنده ریز کنید. مقداری شکر به درون کاسه حاوی آب نارنگی بریزید. مواد داخل کاسه را هم بزنید تا دانه‌های شکر درون آب نارنگی به‌خوبی حل شوند.آموزش روش تهیه ژله با آب نارنگی
  • زمانی که ژلاتین در آب حل کردید، آن را به مخلوط آب نارنگی و شکر اضافه کنید. دوباره تمام مواد داخل کاسه را به‌خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
  • حال نوبت اضافه کردن فیله‌های نارنگی به کاسه است. ظرف‌هایی که قصد دارید ژله را درون آن‌ها سرو کنید بیاورید. ژله را درون آن‌ها بریزید.
  • ظرف‌های ژله را به‌مدت 4 الی 5 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند. بعد از گذشت 4 الی 5 ساعت، ژله نارنگی را از درون یخچال بیرون بیاورید و روی آن را با خامه فرم گرفته و فیله‌های نارنگی تزیین کنید.

دستور آماده کردن ژله نارنگی نارنجی

در این مقاله از مجله بانوی پارسی درباره طرز تهیه ژله نارنگی صحبت کردیم. مواد لازمی را که برای آن نیاز داشتید به‌صورت جدول برای شما ارائه دادیم. طرز تهیه این مدل ژله بسیار ساده است. کافی است ژله مورد نظر را به همراه فیله‌های نارنگی در منزل تهیه کنید.دستور آماده کردن ژله نارنگی نارنجی

ممنون که تا آخر این آموزش آشپزی همراه ما بودید. اگر شما نیز ایده خلاقانه ای برای تهیه انواع ژله نارنگی داریم برای ما و خوانندگان بنویسید.

منبع: mag.snapp.express

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 13 =