0

بهترین راه های ترک قلیان به روش ساده در خانه

بهترین راه های ترک قلیان به روش ساده در خانه

فهرست عناوین

نکشیدن قلیان و همچنین ترک سیگار برای افرادی که به صورت مدام از آن استفاده می کنند نیاز و مستلزم یک تحول روانی و روحی است که می توانید به سادگی با استفاده از روش های علمی با راه های ترک قلیان آشنا شوید.

 

متاسفانه امروزه کشیدن قلیان به خصوص با طعم های میوه ای بیشترین جای خود را در میان جوانان باز کرده است، و بیشتر جوانان معتقدند قلیان هیچگونه وابستگی در آنها ایجاد نمی کند، اما باید دانست که قلیان علاوه بر پیامد های جبران ناپذیری که برای فرد به وجود می آورد وابستگی روحی و روانی برای وی ایجاد می کند. امروزه این مشکل در بسیاری از زنان و دختران جوان نیز دیده می شود.

تاثیرات مصرف قلیان در جوانان

تنباکوهای میوه ای که امروزه برای کشیدن قلیان استفاده می کنند از بی کیفیت ترین نوع توتون ساخته شده است که در آن هزاران ماده سمی وجود دارد که فرد را دچار ابتلا به امراض مختلف مانند آسم و بیماری های قلبی می کند.

 

مصرف قلیان برای هر فرد چیزی جز پوستی پیر و چروکیده، دهانی بد بود، تنگی نفس، سرفه های پی در پی و دندان هایی ناسالم و ابتلا به بیماری های تنفسی و قلبی را بر جای نمی گذارد به همین دلیل آشنایی با راه های ترک قلیان می تواند بهترین راه چاره برای رهایی از این مشکلات باشد.

امروز قصد داریم تا شما را با روش های علمی و راه های ترک قلیان آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

راه های ترک قلیان با روش های علمی در خانه

شما می توانید با نکشیدن قلیان زندگی را لذت بخش تر از آنچه که هست حس کنید، در واقع شما با  کنار گذاشتن آن می توانید تضمینی برای قلیانی نشدن فرزندان خود شوید. می توانید از هزینه های که صرف آن می شود به نحو بهتری استفاده کنید و دیگر اینکه شما تبدیل به فردی با عزت نفس بالا و پشتوانه ای محکم برای عزیزان خود می شوید.

کشیدن قلیان باعث می شود شما تمام این ها را از دست بدهید. همچنین سلامت شما به خطر خواهد افتاد.

راه های ترک قلیان به صورت علمی

قبل از ترک قلیان چه کارهایی باید انجام داد؟

اولین نکته که شما باید به آن توجه داشته باشید این است که با خودتان گمان نکنید کنار گذاشتن قلیان کار ساده ای است.

اولین گام در راه های ترک قلیان این است که مکان هایی را برای خود مشخص کنید که نباید در آنجا قلیان بکشید که ابتدا این کار را باید از خانه خود شروع کنید و سپس در محیط های بیرون گسترش دهید. (مانند مکان های عمومی) در این موضوع همسر و فرزندان بهترین مشوق و همراه کننده هستند.

  روش های خانگی درمان عفونت ادراری بدون نیاز به دارو

زمانی که یک فرد برای کنار گذاشتن قلیان اقدام می کند معمولا اولین سوالی که به ذهنش می آید این است که چرا باید آن را کنار بگذارد؟ پاسخ به این سوال مهم ترین بخش برای فرد می باشد تا آن را از انجام این کار باز دارد.  تاثیر مهمی که نکشیدن قلیان می تواند برای فرد به وجود آورد کاهش خطرات آن و همچنین بدست آورند شخصیت محبوب در بین خانواده می باشد.
دومین گام در راه های ترک قلیان به وجود آوردن یک انگیزی قوی برای خود است. منظور از به وجود آوردن انگیزه این است که خود فرد بتواند برای آن تلاش کند و بتواند خود به وجود آورنده این انگیزه باشد.

چند گام مهم دیگر قبل از ترک قلیان

قلیان را با روش های ساده ترک کنید

سومین گام در راه های ترک قلیان تهیه یک لیست از مضرات و خاصیت های قلیان برای خود است. سپس با عقل خود بسنجید که با کشیدن آن چه چیز هایی را به دست می آورید و چه چیز هایی را از دست می دهید. منطق در این قسمت کمک کننده است.

گام بعدی این است که زمان هایی که بیشترین میل به مصرف قلیان را دارید مشخص کنید و همچنین دلایلی که به کشیدن آن روی می آورید در ذهنتان مرور کنید. خواهید دبد که قطعا از سر عادت و وابستگی به استفاده از قلیان روی می آورید.

سپس در گام آخر در راه های ترک قلیان در اتمام روز ببینید که مهمترین دلایل شما چیست؟ آیا به دلیل مشغله های فکری است. آیا به دلیل مشکلات خانوادگی است و یا اینکه فقط در جهت تفریح  است که از آن استفاده می کنید. زمانی که ذهن شما به سراغ جستجوی این جواب ها می رود خود را در راه  کنار گذاشتن قلیان خواهد دید.

اهمیت کمک گرفتن از دوستان برای ترک قلیان

راه های ترک قلیان قطعا داشتن یک دوست خوب می تواند تاثیرات مهمی را بر روی فرد ایجاد کند. اگر هم دوست شما مبتلا به چنین مشکلی است می توانید با کمک و همکاری یکدیگر در انگیزه دادن به خود لحظات سخت را در کنار یکدیگر سپری کنید و قدم های استوار تری در مسیر ترک قلیان بردارید.

کنار گذاشتن قلیان را دست کم نگیرید

 همانطور که در ابتدا گفتیم نباید کنار گذاشتن قلیان را آسان گرفت زیرا در این صورت کنار گذاشتن آن ساده گرفته می شود و فرد در ابتدای راه با شکست روبه رو می شود. پس بهتر است فرد از همان ابتدا این کار را کاری بزرگ بداند تا با انگیزی قوی تری گام های خود را در مسیر و راه های ترک قلیان بردارد. زمانی که شما در این راه موفق شوید قطعا از اعتماد به نفس بیشتری برخوردار خواهید شد و از تلاش خود لذت میبرید.

  بهترین روش نگهداری و جلوگیری از جوانه زدن پیاز

آشنایی با روش های درمان و عدم استفاده از قلیان

 درمان های جایگزین نیکوتین جهت ترک قلیان: با استفاده از این محصولات می توانید به آرامی اعتیاد خود به قلیان را با استفاده از دوز های کنترل شده نیکوتین از بین ببرید و با مصرف آن را کم و کمتر کنید، از این رو قبل از آشنایی با راه های ترک قلیان به صورت کامل به نیکوتین کمتری عادت می کنید.

بهترین روشن های علمی ترک قلیان

تاثیر آدامس نیکوتینی در ترک قلیان

برای این منظور دوز مصرف آدامس بستگی به میزان مصرف قلیان دارد، زمانی که حس سوزن سوزن شدن در دهان دارید، جویدن آن را متوقف کرده و در گونه تان قرار دهید و بعد  از رفع این حالت، دوباره می توانید جویدن را شروع کنید، این کار را تا زمانی که حالت سوزن سوزن شدن رفع شود، انجام دهید، درمان با این روش ۱۲ هفته به طول می انجامد.

استفاده از پاستیل های نیکوتینی

به شکل کپسول هایی هستند که بعد از غذا مصرف می شوند، این کپسول ها در دهان حل شده و دوز مصرف شان بستگی به میزان مصرف سیگار و قلیان دارد و طول درمان آن ۱۲ هفته است.

ترک قلیان به کمک اسپری های نیکوتین

یکی از راه های ترک قلیان استفاده از این اسپری ها از راه بینی و یا دهان است. استنشاق موجب می شود تا مقداری نیکوتین تنفس کنید و از این اسپری ها نیز همچون سایر محصولات نیکوتین باید ۱۲ هفته استفاده شود.

وارنیکلین برای ترک دخانیات

این دارو روی بخشی از مغز که حساس به نیکوتین است، عمل می کند تا بتواند لذت کشیدن قلیان را کاهش دهد، استفاده از این ماده با محصولات نیکوتین تداخلی ندارد و از عوارض جانبی وارنیکلین می توان به حالت تهوع، اختلالات خواب، سردرد و استفراغ اشاره کرد.

داروی بوپروپیون جهت کنار گذاشتن قلیان

دارویی ضد افسردگی بوده و جایگزین نیکوتین می باشد، از مصرف بوپروبیون با محصولات نیکوتین به منظور کنار گذاشتن قلیان خودداری کنید، مگر در شرایطی که پزشک تجویز کرده باشد. از عوارض جانبی آن می توان به خشکی دهان، بی خوابی و کابوس اشاره کرد.

خطرات و مضرات استفاده از قلیان و سیگار

ترک قلیان با استفاده از قلیان های الکترونیکی

از طریق این وسیله می توان نیکوتین را بدون تاثیرات مضر آن به حالت استنشاقی تبدیل کنید، چون بخار آن فاقد مونوکسیدکربن است به همین دلیل دارای ضرر کمتری است و میتوان این روش را جزو یکی از راه های ترک قلیان نام برد.

هیپنوتیزم و طب سوزنی نیز دو روش درمانی دیگر برای ترک قلیان می باشند، برخی مطالعات نشان می دهد که روش هیپنوتیزم بهتر از محصولات نیکوتین عمل می کند، اما در برخی مطالعات دیگر این موضوع رد شده است.

  علت نشانه ها و درمان زخم اثنی عشر یا دوازدهه چیست؟

 

در آخر باید به این نکته اشاره کرد که هر حرکت مثبتی که قرار است در زندگیان بزنید قطعا با سختی همراه خواهد بود، اگر می خواهد در این راه شکست نخورید باید با اراده ای قوی به سراغ راه های ترک قلیان قدم بردارید زیرا ممکن است در این راه دچار وسوسه شوید و از مسیر اصلی خارج شوید.

اگر شما نیز جزو آن دسته از افرادی هستید که موفق به کنار گذاشتن قلیان شده اید تجربیات خود را با دیگر دوستان در میان بگذارید.

 

 منبع: arga-mag.com

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − چهارده =