0

طرز تهیه تخم مرغ جیبی خوش طعم و لذیذ

فهرست عناوین


ما می توانیم تخم مرغ را با روش های مختلف و با استفاده از مواد های اولیه طعم دهنده مختلف تهیه کنیم. تخم مرغ جیبی یک روش تهیه تخم مرغ در مدت زمان کمی می باشد. این روش بسیار مناسب برای کودکانی می باشد که دوست دارند غذا را با ظاهری متفاوت میل کنند. برای تهیه می توانید از انواع ادویه های دلخواه مانند فلفل سیاه و قرمز استفاده نمایید و در حین سرو از انواع سبزیجات استفاده کرد. طرز تهیه تخم مرغ جیبی در این مطلب قرار دارد.

دسر سوهان، کیک چیپس و سالاد سیب سه نوع دیگر از انواع پیش غذا می باشند که به راحتی و در مدت زمان کمی تهیه می شوند. شما می توانید با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده در مطلب این سه پیش غذای خوش طعم و متفاوت را به راحتی تهیه کنید. تخم مرغ جیبی یک نوع تخم مرغ آب پز بدون پوست می باشد که به راحتی می توان تعداد زیادی از این را در مدت زمان کوتاهی برای صبحانه و یا عصرانه تهیه  کرد و به همراه نان های دلخواه سرو کرد.

تخم مرغ جیبی ساده

مواد لازم

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آب ۴ پیمانه
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه در صورت نداشتن حساسیت به مقدار لازم

تخم مرغ جیبی مقوی

طرز تهیه تخم مرغ جیبی ساده و مقوی

ابتدا برای تهیه تخم مرغ جیبی ساده و مقوی باید قابلمه ای بزرگ و یا مناسب را به همراه ۴ پیمانه آب بر روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی نمک  و فلفل سیاه بی افزایید. صبر کنید تا آب به جوش بی آید. سپس یک عدد از تخم مرغ ها را در کاسه ای بی افزایید و به آرامی درون آب جوش بی اندازید به طوری که تخم مرغ باز نشود.

حدود ۵ الی ۶ دقیقه زمان نیاز است تا تخم مرغ خودش را بگیرد و پخته شود اما اگر می خواهید عسلی شود باید ۳ الی ۴ دقیقه بعد آن را از قابلمه خارج کنید تا دارای زرده ای عسلی باشید و تخم مرغ های دیگر را هم مانند همان تخم مرغ در کاسه ای بشکنید و درون آب جوش به آرامی بی اندازید تا باز نشود.

طرز تهیه تخم مرغ جیبی مقوی

پس از پخته شدن هر ۴ تخم مرغ، تخم مرغ ها را درون ظرف مورد نظر بگذارید و می توان این تخم مرغ را با استفاده از گوجه، گشنیز و جعفری به دلخواه تزئین کنید و به همراه نان از جمله بربری، باگت و یا حتی نان تست سرو نمایید. شما می توانید تعداد تخم مرغ ها را تغییر دهید و به اندازه نیاز تهیه کنید. نوش جان.

  طرز تهیه انواع نوشیدنی با بستنی در خانه

منبع : آرگا

برچسب :



منبع

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 13 =