0

طرز تهیه خاگینه مغز دار خوشمزه و خوش طعم

فهرست عناوین


طرز تهیه خاگینه مغز دار با یک دستور ساده در این بخش قرار داده شده است که شما علاقه مندان به آشپزی می توانید در این بخش با نحوه تهیه این نوع خاگینه خوشمزه آشنا شوید.

اگر دنبال یک خاگینه خانگی خوشمزه هستید در این بخش می توانید با رسپی انواعی از خاگینه ها آشنا شوید. طرز تهیه خاگینه پاپیونی و خاگینه گل محمدی دارای رسپی ساده ای است.

رسپی خاگینه مغز دار

مواد اولیه:

  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • ماست غلیظ: ۵ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۵ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: اندکی
  • زعفران دم کرده: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر گل محمدی: به میزان لازم
  • مغز گردو: نصف فنجان
  • پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری

مواد شهد:

  • شکر: ۲ لیوان
  • آب: ۱ لیوان
  • گلاب: ۱/۲ فنجان
  • دانه هل: ۲ عدد
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • وانیل: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه خاگینه مغز دار

طرز تهیه خاگینه مغز دار:

ابتدا باید شهد این خاگینه را تهیه کنید.‌ شکر را درون قابلمه ای ریخته و مقداری آب روی آن بریزید. مواد را روی حرارت گذاشته تا شکر باز شود و شهد به غلظت کافی برسد. بعد از اینکه ذرات شکر باز شد، مقداری گلاب و چند دانه هل اضافه کنید.

کمی زعفران دم کشیده و وانیل را اضافه نمایید. چند دقیقه مواد را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بعد از اینکه مقداری از شهر بین انگشتان شما بچسبد، میزان حرارت دادن شهد کافی بوده و می توانید آن را از روی حرارت بردارید.

شهد را کنار گذاشته تا کمی خنک شود. تخم مرغ ها را درون کاسه ای شکسته و مقداری ماست غلیظ، بکینگ پودر، نمک، زعفران دم کرده و کمی وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. با استفاده از از یک همزن دستی مواد را ترکیب کرده تا یکدست شده و کمی خامه ای شود‌.

آرد را چند مرتبه الک کرده و کم کم به مواد تخم مرغ بزنید‌. با استفاده از یک لیسک مواد را ترکیب کرده ۲ قاشق روغن نیز اضافه کنید. نیمی از مواد خاگینه را برداشته و درون تابه بریزید. می توانید برای سرخ کردن خاگینه از کمی کره گیاهی استفاده کنید.

دستور تهیه خاگینه مغز دار

از گردوهای خرد شده روی مواد ریخته و بعد از اینکه لایه اول بسته شد، لایه دوم مواد را بریزید. خاگینه را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. می توانید برای مغژپخت شدن این خاگینه نیز باید یک دمکنی قرار داده تا به خوبی پخته شود. در این صورت زیر حرارت را باید یک شعله پخش کن قرار دهید.

  طرز تهیه قیمه لاپلو مجلسی و خوشمزه با دستور اصلی

طرز تهیه خاگینه مغز دار با این رسپی ساده در این بخش قرار داده شده است که شما مطالعه می کنید. روی این خاگینه را بعد از پخت شهد بریزید و مقداری پور گل محمدی روی آن گذاشته و به صورت دلخواه تزیین نمایید.

می توانید از مغز پسته و پودر قند نیز برای این خاگینه خوشمزه استفاده کنید‌. این نوع خاگینه ها را می توانید به عنوان یک نوع شیرینی و دسر نیز تهیه کنید و از طعم و مزه آن در کنار چای و قهوه نیز لذت ببرید. این خاگینه برای کودکان نیز خواص فوق العاده ای دارد.

منبع : آرگا

برچسب :



منبع

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =