0

طرز تهیه خوراک گوشت و چغندر غذای محبوب روسی

فهرست عناوین


یکی از پرطرفدار و محبوب ترین غذاها در روسیه خوراک چغندر و گوشت می باشد که به سادگی تهیه می شود. این غذای خوشمره یکی از غذاهای ملل بسیار محبوب در کشور های دیگر هم به شمار می رود. برای تهیه همانطور که از اسم این خوراک مشخص است از چغندر و یا لبو که یکی از خوش رنگ و خوش طعم ترین سبزیجات ها می باشد تهیه می گردد. طرز تهیه خوراک گوشت و چغندر در این مطلب قرار دارد.

همانطور که می دانید خوراک ها انواع مختلف و بسیاری دارند که معمولا خوراک ها به دلیل تهیه ساده محبوب شده اند. از انواع خوراک می توان به خوراک های خوراک کدو و سیب زمینی، خوراک شیشلیک و خوراک گوشت مکزیکی اشاره کرد. برای تهیه ساده و به روش اصلی این خوراک ها کافی است تا بر روی لینک های قرار گرفته شده کلیک کنید. خوراک گوشت و چغندر به دلیل ظاهر شیکی که دارد نیاز به تزئین نداشته ولی در صورت نیاز می توان از سبزیجات استفاده کرد.

خوراک گوشت و چغندر روسیه

مواد لازم

  • سیر ۲ حبه
  • گوشت ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • چغندر قرمز ۳ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه ۱ قاشق غذاخوری

خوراک گوشت و چغندر خوش رنگ

طرز تهیه خوراک گوشت و چغندر لذیذ

ابتدا برای تهیه این خوراک لذیذ باید گوشت تکه شده را به همراه پیاز نگینی خرد شده در تابه ای تفت دهید. پس از تغییر رنگ دادن گوشت چند لیوان آب بی افزایید تا گوشت پخته شود. حالا باید پوست چغندر را بگیرید و با رنده بزرگ رنده کنید و به همراه سرکه و روغن به تابه ای دیگر بی افزایید.

در ادامه باید شکر را با رب گوجه فرنگی به بقیه مواد اضافه کنید و همچنان تفت دهید. پس از این که چغندر ها نرم و پخته شدندن تابه را از روی حرارت بردارید. تابه ای دیگر را با کره بر روی حرارت ملایم قرار دهید و در این تابه هویج پوست و رنده شده را به کره اضافه کرده و تفت دهید.

برای پخت گوشت باید مدت زمانی حدود ۱ الی ۲ ساعت صبر نمایید. پس از پخته شدن گوشت سیب زمینی را به دلخواه خرد و به گوشت اضافه کنید تا سیب زمینی ها هم پخته شوند. پس از پخته شدن سیب زمینی ها، تمامی مواد تفت داده شده را به تابه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

  طرز تهیه نان حبابی خوش طعم و ایده آل

گوجه فرنگی ها را باید در اخر کار بی افزایید. برای افزودن گوجه ها را خرد کنید و به همراه نمک، فلفل، جعفری خرد شده و سیر رنده شده به تابه حاوی خوراک اضافه کنید. حالا باید ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خوراک جا بی افتد. پس از گذشت ۱۵ دقیقه خوراک را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو نمایید. نوش جان.

منبع : آرگا



منبع

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 1 =