0

طرز تهیه دمنوش به دانه یک نوشیدنی عالی و مقوی

فهرست عناوین


این دمنوش دارای خواص زیادی مانند داشتن انواع ویتامین مانند ویتامین آ و ویتامین سی می باشد. برای تهیه فقط نیاز به آب جوش و دانه به دارید که دانه به را به راحتی می توان تهیه کرد. دمنوش به دانه بسیار مناسب برای رفع سرفه و گلو درد می باشد.

انواع دمنوش ها دارای خاصیت های گوناگون و بسیاری می باشد که یکی از پر خاصیت ترین و ساده ترین نوع دمنوش که بیشتر برای سرماخوردگی و گلو درد استفاده می شود دمنوش به دانه است. این دمنوش با استفاده از دانه به که سرشار از خواص است و ویتامین بوده که به راحتی تهیه شده و در زیر چند دقیقه می توان این دمنوش را تهیه کرد. دانه به را می توان از درون به بیرون آورد و سپس برای تهیه دمنوش کنار گذاشت. طرز تهیه دمنوش به دانه پر خاصیت در این مطلب قرار دارد.

همانطور که گفته ایم دمنوش ها و یا نوشیدنی های گرم انواع مختلف و بسیاری دارند که از انواع آن ها می توان به دمنوش دمنوش انجیر، دمنوش سیاهدانه و دمنوش گل محمدی اشاره کرد. این دمنوش ها هم مانند دیگر دمنوش های گیاهی دارای خواص بسیار زیاد و مقوی می باشد که با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده در مطلب می توان طرز تهیه این سه دمنوش مقوی را مشاهده کرد. یکی از بهترین دمنوش ها برای زمان سرماخوردگی و یا گلو درد همان دمنوش به دانه می باشد زیرا باعث نرم شدن گلو و رسیدن مقدار زیادی ویتامین به بدن می شود.

دمنوش به دانه درمانی برای گلو درد

 

مواد لازم

  • آب جوش به مقدار لازم
  • دانه به، به مقدار لازم

دمنوش به دانه مقوی

 

طرز تهیه دمنوش به دانه مفید و مقوی برای سرماخوردگی

ابتدا برای تهیه دمنوش به دانه باید کتری را بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بی آید. سپس قوری مناسبی بردارید و به مقدار مورد نظر دانه به بریزید. دانه به را می توان از میوه به و یا از عطاری به راحتی تهیه کرد. پس از جوشیدن آب مقداری درون قوری آب بریزید و قوری را بر روی حرارت غیر مستقیم مانند حرارت بخار کتری قرار دهید. در ادامه باید مدت زمانی حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بر روی حرارت غیر مستقیم بماند تا دانه های به، به خوبی لعاب دهد پس از آن دمنوش را در لیوان مناسبی بریزید و نوش جان کنید.

روش تهیه دمنوش به دانه مقوی

در کنار دمنوش به دلخواه می توان در صورتی که گلو درد نداشته باشید از قند، شکر و یا نبات برای شیرین شدن دمنوش به دانه استفاده کرد. اگر می خواهید مقدار خیلی کمی دمنوش تهیه نمایید بهتر است دانه های به را درون لیوانی بریزید و پس از اضافه کردن آب جوش درب کوچکی بر روی لیوان بگذارید تا دانه به خوبی لعاب دهد.

  طرز تهیه قیمه لاپلو مجلسی و خوشمزه با دستور اصلی

 

منبع : آرگا



منبع

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 7 =