0

طرز تهیه لقمه اسفناج یک غذای محبوب و سالم

فهرست عناوین


طرز تهیه لقمه اسفناج که یک دستور ساده داشته در این بخش قرار داده شده که مطالعه می کنید. این نوع لقمه ویژه و خوشمزه است و برای وعده های مختلفی سرو می شود.

تهیه انواعی از لقمه های سالم و خوشمزه در ارگا کار ساده ای بوده که مطالعه می کنید. طرز تهیه لقمه سبزیجات و لقمه سوخاری با دستور ساده برای شما قرار داده شده که مطالعه می کنید.

طرز تهیه لقمه اسفناج

مواد اولیه:

  • ماست: ۱ پیمانه
  • آرد ذرت: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱/۴ قاشق چای خوری

مواد میانی:

  • فلفل، نمک، آرد: به میزان لازم
  • پیاز: ۱ عدد
  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • پنیر سفید: ۵۰ گرم
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه لقمه اسفناج:

ابتدا باید پیاز را خرد کنید. به همراه مقداری کره تفت داده تا پیازها کمی سبک شود. اسفناج های خرد شده را اضافه کرده و تفت داده مقداری هم نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

رسپی لقمه اسفناج

از روی حرارت بردارید و کمی به آن پنیرهای خرد شده را اضافه نمایید. اسفناج را می توانید از مدتی قبل تفت دهید تا کمی نرم شود. بعد از اینکه آب آن کمی گرفته شد، می توانید به مواد دیگر اضافه کنید.

درون یک ظرفی باید سفیده تخم مرغ، بکینگ پودر، آرد ذرت، سرکه، ماست، روغن مایع، فلفل و نمک را اضافه کنید. بعد از اینکه با استفاده از چنگال مواد را هم زدید باید آرد را در چند مرتبه به آن اضافه نمایید.

حالا که بک خمیر یکدست دارید، باید آن را ورز دهید تا خمیر شما جمع شود. در صورت دلخواه می توانید کمی آرد اضافه کرده تا خمیر جمع شود. از خمیر خود کمی برداشته و به اندازه یک گردو برداشته و آن را باز کنید.

در این مرحله از طرز تهیه لقمه اسفناج باید از مایه اسفناج تهیه شده درون خمیر را پر کرده و خمیر را جمع کنید. کف یک سینی را چرب کرده و باید خمیرها را با فاصله از یکدیگر قرار دهید

دستور تهیه لقمه اسفناج

روی خمیر را می توانید با استفاده از مقداری تخم مرغ و زعفران رومال کنید. سینی را درون فر گذاشته و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید. ۳۰ دقیقه زمان داده تا روی مواد طلایی شود.

حالا به سلیقه خود این نان ها را تزیین کنید و نوش جان نمایید. این لقمه پر خاصیت بوده و برای وعده های مختلف می توانید برای کودکان خود داشته باشید. شما می توانید در صورت دلخواه درون این لقمه از مقداری گوشت چرخی نی زاستفاده کنید. طعم این لقمه ویژه و عالی بوده و شما دستور ساده ای از این لقمه را مطالعه کردید.

  طرز تهیه پامادور خورشت به سبک آشپزهای سنتی گیلانی

شما می توانید با همین رسپی انواعی دیگر از لقمه ها را داشته باشید. لقمه هویج، لقمه سبزی کوهی و … از مهم ترین لقمه های سالم و گیاهی بوده که با همین خمیر و با همین دستور می توانید آن را داشته باشید. این نوع لقمه را می توانید درون تنور هم بپزید.

استفاده از ادویه های دلخواه دیگر نیز در این لقمه پیشنهاد ویژه ای می باشد. همانطور که اشاره شد برای روی خمیر نیز می توانید از یک رومال استفاده کنید و مقداری کنجد یا سیاه دانه نیز روی خمیر بریزید. این لقمه خوشمزه بوده و طعم بسار عالی دارد.

منبع : آرگا

برچسب :



منبع

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =