0

طرز تهیه کاچی کرمانی (آب روغنو) با روش اصلی

فهرست عناوین


طرز تهیه کاچی کرمانی که خوشمزه و ویژه است با یک دستور عالی در این بخش قرار داده شده که مطالعه می کنید. این کاچی با مواد گیاهی و طبیعی تهیه می شود و دستور ساده ای دارد.

برای اینکه یک میان وعده مقوی داشته باشید در این بخش همراه ما باشید. طرز تهیه کاچی با دستورهای ویژه و متنوع در این لینک قرار داده شده است که مطالعه می کنید.

کاچی کرمانی با مغزیجات

مواد اولیه:

  • آرد برنج: ۱/۳ پیمانه
  • آرد جوانه گندم: ۱/۴ پیمانه
  • آرد گندم: ۱/۴ پیمانه
  • چهار زیره: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن حیوانی: به میزان لازم
  • چهار مغز: ۴ قاشق غذاخوری
  • دم نوش گیاهی: ۵ لیوان
  • نبات: به میزان‌ لازم
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
  • هل، دارچین، سیاه دانه: به میزان لازم

طرز تهیه کاچی کرمانی:

ابتدا باید چهار زیره را پاک کرده و با یکدیگر ترکیب کنید و آسیاب نمایید. چهار مغزها را نیز آسیاب کنید. میزان استفاده از مغزها و انواع آن مختلف و به سلیقه شما است. شما می توانید از مغز گردو، پسته، بادام و … در این نوع کاچی ویژه استفاده کنید.

مواد لازم کاچی کرمانی

حالا نوبت به جوشیدن دمنوش ها می رسد. درون یک شیر جوش، مواد دلنوشته مختلف را با یکدیگر ترکیب کنید. می توانید از گل گاو زبان، بابونه و انواعی دیگر از دمنوش های خانگی نیز استفاده کنید.

مقداری دمنوش  را با نبات ترکیب کرده تا مزه ای شیرین داشته باشد. اردها را باید به صورت جداگانه الک کرده و آرد را درون تابه ای تفت دهید‌. بعد از اینکه بوی خامی آرد از بین رفت کمی آرد جوانه گندم نیز اضافه نمایید.

روغن حیوانی را اضافه کرده و کمی ترکیب کنید. بعد از اینکه آرد به خوبی تفت خورد به آن مقداری زردچوبه اضافه نمایید. در ادامه نیز چهارزیره را اضافه کرده و خوب هم بزنید. مغزهای خرد شده و آسیاب شده را نیز اضافه کنید.

مواد را روی حرارت مجدد هم زده با یکدیگر ترکیب شود. در نهایت نیز شربت دمنوش را اضافه کرده و همزمان هم بزنید تا مواد یکدست شود و خمیر در کف ظرف جمع شود.

طرز تهیه کاچی کرمانی

مواد کاچی را به میزانی هم زده تا روی حرارت به غلظت کافی برسد. این کاچی طعم و مزه فوق العاده ای داشته و با دلیل ترکیب هایی از دمنوش، مواد گیاهی، دمنوش گیاهی و … استفاده کنید.

در این مرحله از طرز تهیه کاچی کرمانی باید از ادویه های گیاهی و گرم نیز استفاده کنید که دلخواهی می باشد‌. می توانید از زنجبیل و ادویه های دلخواه دیگر نیز استفاده کنید.

  تفاوت دانه چیا با کینوا و مزیت های استفاده از آن ها

می توانید از مقداری نبات و عسل هم برای شیرین کردن این نوع کاچی ویژه استفاده نمایید. در صورت دلخواه می توانید به آن مقداری هم زعفران اضافه کنید.

روی این کاچی را می توانید با مقداری از پودر پسته، پودر گردو و دیر مغزیجات کوبیده شده نیز‌ تزیین نمایید. این کاچی های ویژه و خوشمزه که دستورهای ساده ای دارند را می توانید با رسپی های عالی تهیه کنید. استفاده از ادویه ها و دمنشو های گیاهی گرم و خوشمزه نیز در این کاچی عالی است و برای پخت این نوع کاچی خوشمزه می توانید در این بخش همراه ما باشید.

منبع : آرگا

برچسب :



منبع

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =