0

طرز تهیه کیک ابری با بافت ویژه و نرم در خانه

فهرست عناوین


اگر یک کیک با بافت ویژه و نرم می خواهید در این بخش می توانید با طرز تهیه کیک ابری ویژه آشنا شوید. این کیک را می توانید در کنار چای و قهوه نوش جان کنید.

برای داشتن یک کیک خوشمزه خانگی که بافت نرم و لطیفی داشته باشد در ارگا می توانید، همراه ما باشید. طرز تهیه کیک اسفنجی و کیک نامورا با طعم های متنوع را در این بخش تجربه می کنید.

مواد اولیه:

  • سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
  • نشاسته ذرت: ۱۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه یا لیمو: چند قطره
  • آجیل یا بادام: برای تزیین

طرز تهیه کیک ابری

طرز تهیه کیک ابری:

این کیک در چین محبوبیت زیادی دارد. علت شهرت و محبوبیت این نوع کیک بافت لطیفی و خیلی منعطف بوده که فوق العاده نرم است. سفیده تخم را از زرده جدا کنید.

مقداری وانیل و شکر را اضافه کرده و با همزدن ترکیب نمایید. می توانید برای بافت بهتر این کیک از چند قطره سرکه و لیمو استفاده کنید. مواد را مقداری هم زده که ترکیبی کشدار داشته و کرمی رنگ شود‌.

مواد کیک ابری

این کیک باید کمی ترکیبی فوم دار داشته باشد. یک خلال دندان درون مواد قرار داده تا اگر ایستاد، مواد و غلظت آن کافی است. در این بخش باید نشانه را اضافه کنید.

نشاسته ذرت را الک کرده و بعد از اینکه بافت آرد لطیف شد به مواد خود به آرامی اضافه نمایید.‌ نشاسته را کم کم افزوده و به آرامی مواد را هم زده تا ترکیب شما یکدست شود. می توانید از همزن برای ترکیب کردن مواد خود استفاده کنید.

مواد را درون قالب خود ریخته و بعد روی آن را گردو یا بادام اضافه کرده و درون فر بگذارید. فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار داده و قالب را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر گذاشته تا پخته‌ شود.

کیک ابری خانگی

لای این کیک را می توانید با مقداری شکلات خرد شده نیز تزیین‌ کنید. این کیک ویژه را می توانید با چای و قهوه نوش جان نمایید. برای اینکه کیک شما عطر و طعم عالی داشته باشد از مقداری وانیل قطره‌ ای یا اسانس وانیل استفاده کنید.

طرز تهیه کیک ابری با این شیوه فوق العاده ساده بوده و یک کیک با بافت ویژه و عالی خواهید داشت. در برخی از ترکیب ها نیز از شیر خشک استفاده می شود. در این صورت ترکیب شما بهتر شده و بافت آن بهتر می شود.

توجه کنید که در این کیک باید مواد را از قبل در دمای محیط قرار داده تا در زمان ترکیب کردن از پف کیک کم نشود. در حین پخت برای اینکه متوجه شوید، پخت شما خوب است از یک خلال دندان استفاده کنید. خلال دندان را درون کیک زدا در صورتی که تمیز بیرون بیاید یعنی پخت شما کافی است.

  طرز تهیه پیراشکی میگو لذیذ و خوش طعم

این کیک خوشمزه خانگی طعم و مزه ای فوق العاده دارد. برای داشتن این نوع کیک خوشمزه حتما باید از آرد نشاسته ذرت استفاده کنید که بافت آن بهتر بوده و کیک شما بهتر می شود. این کیک ویژه خانگی را با طعم و مزه عالی حتما تهیه کرده و نوش جان کنید.

منبع : آرگا



منبع

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − یازده =