0

طرز تهیه کیک خیس هویج خوش طعم و ایده آل

فهرست عناوین


طرز تهیه کیک خیس هویج با یک طعم فوق العاده و خوشمزه را می توانید در این بخش تجربه کنید. این کیک خوشمزه را با یک دستور ساده و کاربردی در این بخش مطالعه نمایید.

برای داشتن انواعی از کیک های خانگی خوشمزه و عالی می توانید در این بخش همراه ما باشید. طرز تهیه کیک یخچالی موکا و کیک سیب موز با طعم های متنوع نیز در لینک قرار داده شده است.

طرز تهیه کیک خیس هویج

مواد اولیه:

  • آرد کیک: ۳۰۰ گرم
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱ دوم قاشق چای خوری
  • میخک آسیاب شده: ۱ چهارم  چای خوری
  • جوز هندی: ۱ چهارم قاشق چای خوری
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • شکر قهوه ای: ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  •  هویج: ۲۶۰ گرم
  • گردو: ۲ فنجان
  • روغن یا کره: ۱ فنجان

مواد لازم خامه کشی:

  • پنیر خامه ای: ۵۰۰ گرم
  • پودر قند: ۵۵۰ گرم
  • کره: ۱۱۵ گرم
  • خامه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • وانیل: نوک قاشق چای خوری

نحوه پخت کیک خیس هویج

طرز تهیه کیک خیس هویج:

بهتر است تا گردوها را برشته کنید. این کار موجب شده تا کیک شما طعم و عطر بهتری داشته باشد. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. کره را باید روی حرارت گذاشته تا باز شود. ۱۰ دقیقه زمان دهید تا کره به شکل قهوه ای شود. توجه کنید که زیر حرارت را باید کم کرده و این کار را با حرارت ملایم انجام دهید. هویج را شسته و با استفاده از غذاساز خرد کنید.

هویج را باید رنده درشت کمی رنده نمایید. حالا مواد تر و خشک خود را با یکدیگر ترکیب کنید. بکینگ پودر، ارد، جوش شیرین، دارچین، نمک، جوز هندی، زنجبیل، میخک، روغن نارگیل و وانیل را یا یکدیگر ترکیب کنید‌.

مقداری شکر قهوه ای، شکر و تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب با یکدیگر ترکیب کرده تا مایع شما یکدست شود‌. در صورتی که دوست دارید، می توانید از مقداری سیب خرد شده هم استفاده کنید که عطر و طعم بهتری به کیک شما می دهد‌‌.

رسپی کیک خیس هویج

مواد را بهتر است با همزن ترکیب نمایید. گردوهای خرد شده و هویج های رنده شده را نیز اضافه کنید. یک قالب را چرب کرده و سیب های خرد شده را کف آن بچینید و در نهایت خمیر کیک تهیه شده را به آرامی روی سیب ها بریزید.

کمی قالب را به زمین زده تا حباب های آن خارج شود. فر را در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و قالب را درون فر گذاشته تا کیک پخته شود. برای اینکه مواد به کف قالب گرفته نشود، می توانید از یک کاغد روغنی هم استفاده کنید.

  طرز تهیه بریانی با تن ماهی و طعم عالی

در این مرحله از طرز تهیه کیک خیس هویج باید خامه کشی را انجام دهید‌. کره جامد و پنیر خامه ای را درون همزن ریخته و خوب ترکیب کرده تا حجیم شود. کمی پودر قند و وانیل هم اضافه کنید. روی کیک را خامه کشی کرده و نوش جان نمایید. برای اینکه کیک خیس شود باید مقداری آب آناناس یا آب هویج روی سطح کیک بمالید تا حالت نمدار داشته باشد.

منبع : آرگا

برچسب :



منبع

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − پانزده =