0

ملزومات و اصول ایجاد و طراحی لاندری روم چیست؟

ملزومات و اصول ایجاد و طراحی لاندری روم چیست؟

فهرست عناوین

از جمله ضروریات هر خانه ای که در هنگام طراحی ساختمان و دکوراسیون باید به آن توجه داشت اتاق ماشین لباسشویی می باشد که در گذشته به آن رختشورخانه گفته می شد و امروزه در معماری مدرن این محیط کاربردی را در نظر می گیرند و به طراحی آن می پردازند. در همین راستا سعی داریم در این مقاله برای آشنایی شما عزیزان اصول طراحی لاندری روم و تجهیزات لازم برای آن را مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.

مهم ترین اصول طراحی لاندری روم چیست؟

در صورتی که جزء افرادی هستید که به سبک زندگی مدرن و لوکس علاقه مند بوده در نتیجه طراحی لاندری روم یکی از موضوعاتی بوده که باید به آن توجه نمایید و باید بدانید برای راه اندازی آن چه نوع تجهیزات و لوازمی مورد نیاز می باشد و نسبت به کاربردهای آن کاملا آگاه باشید.

آموزش شیوه راه اندازی لاندری روم

طراحی لاندری روم در واقع محیطی برای جدا کردن انواع تجهیزات و وسایل رختشویی از فضای آشپزخانه و حمام محسوب می شود. این فضا در بیشتر هتل ها وجود دارد و در چند سال گذشته نیز طراحی و ساخت اتاق ماشین لباسشویی در منازل رواج زیادی پیدا کرده است.

بیشتر افراد به دلیل متراژ کم منزلشان و نداشتن محل مناسب و فضای کافی از طراحی لاندری روم منصرف می شوند اما باید گفت که با بهره مندی از راهکارهای موثر و نکات مهمی که در این زمینه وجود دارد به راحتی می توانند یک مکان مخصوص برای لاندری روم در نظر گرفته و آن را در منزل خود راه اندازی نمایند.

کاربردهای لاندری روم چیست؟

بهتر است بدانید طراحی اتاق ماشین لباسشویی به گونه ای است که دیوارهای آن بر حسب نیاز قفسه بندی شده تا لباس ها و وسایل مختص شستشو و خشک کردن را در آن ها بچینید. محلی برای آویز کردن لباس ها پس از شستن نیز تعبیه شده که شرایط و نور کافی برای خشک شدن لباس ها در آن فراهم شده است.

معرفی انواع تجهیزات و لوازم اتاق ماشین لباسشویی

برای داشتن اتاق لاندری روم نیاز است که اتاقی جداگانه به منظور این کار در نظر بگیرند. در زمان گذشته استفاده از محیط انبار به عنوان لاندری روم خیلی مرسوم بود ولی امروزه با اختصاص دادن یک اتاق نزدیک به محل اتاق خواب یا حمام زمینه استفاده از لاندری روم خیلی راحت تر شده است. به منظور فراهم نمودن ایجاد و طراحی لاندری روم نیاز به یک سری وسایل و ملزومات دارید که در ادامه به معرفی و شرح آن ها پرداخته ایم.

  بهترین سبک ژست عکس عروس متفاوت و جدید سال

تجهیزات موردنیاز اتاق لباسشویی

فراهم کردن خشک کن و ماشین لباسشویی

پیش از هر کاری بایستی در طراحی لاندری روم اصلی ترین قسمت را به ماشین لباسشویی و خشک کن اختصاص بدهید. به منظور این کار می توانید از یک ماشین لباسشویی ترکیبی و یا دوقلوی دارای خشک کن و یا در غیر این صورت از یک ماشین لباسشویی و یک ماشین خشک کن به شکل مجزا و جداگانه استفاده نمایید. در صورتی که از دو ماشین لباسشویی و خشک کن جداگانه استفاده می کنید بهترین کار این است که هر دو دستگاه را در کنار یکدیگر بگذارید تا استفاده نمودن از آن ها آسان تر باشد.

قفسه بندی درست و کاربردی اتاق لاندری روم

به منظور گذاشتن وسایل و تجهیزات مورد نیاز برای شستشو به قفسه بندی و کمد های مناسبی در این اتاق احتیاج دارید. انواع مختلف شوینده، مواد سفید کننده و لکه بر که برای شستن لباس ها از آن ها استفاده می کنید بایستی داخل قفسه ها و یا کابینت های درون لاندری روم نگه داری گردند. می توانید یکی از شلف ها را برای نگه داری چند حوله و پارچه میکروفیبر اختصاص داده و در هنگام بروز نشتی و ریختن آب بر روی قفسه ها خیلی راحت آن را پاکسازی نمایید.

کاربردهای اتاق لباسشویی یا لاندری روم

سبد برای لباس های کثیف

در نظر گرفتن یک سبد برای لباس های چرک و کثیف سبب شده هر چیزی در مکان اصلی خودش قرار گرفته شود و به هم ریختگی داخل اتاق صورت نگیرد. در صورتی که محیط کافی برای گذاشتن سبد رخت چرک ها دارید می توانید یک سبد برای لباس های تیره و یک سبد برای لباس های روشن در طراحی لاندری روم خانه خود اختصاص بدهید.

قرار دادن رخت خشک کن در لاندری روم

پس از شستشو و خشک نمودن لباس ها نیاز می باشد که آن ها را حدود چندین ساعت بر روی رخت خشک کن پهن کرده تا هوای آزاد به آن ها بخورد. به همین خاطر نیاز است که محیط مناسبی را برای آویز کردن لباس ها اختصاص بدهید. از سوی دیگر لباس های خشک شده و اتو شده بایستی درون چوب لباسی در محلی مناسب آویزان گردد تا بعدا تمامی آن ها را به مکان مدنظرتان در اتاق منتقل نمایید.

طراحی اتاق لاندری روم

اهمیت وجود سینک ظرفشویی در اتاق لباسشویی

قرار دادن یک سینک ظرفشویی داخل اتاق ماشین لباسشویی موجب شده برای شستشوی دست ها و یا لکه ای که اخیرا روی لباس شما به وجود آمده اجباری نداشته باشید به اتاق دیگری رفت و آمد داشته باشید. بهتر است در صورتی که فضای لازم برای گذاشتن یک سینک ظرفشویی در طراحی لاندری روم را دارید حتما این عمل را انجام بدهید.

  پرطرفدار ترین مدل های میز ناهار خوری گرانیتی لاکچری

قرار دادن اتو در اتاق لاندری روم

از دیگر وسایل لازم و ضروری که بایستی در طراحی لاندری روم قرار داده شود اتو و میز اتو می باشد. در صورتی که قرار است در منزل خودتان یک لاندری روم داشته باشید پس دیگر احتیاجی ندارید پس از شستشو و خشک کردن لباس ها به اتاق دیگری رفته و لباس های خود را بر روی زمین بریزید و اتو کشی را آغاز نمایید. بلکه می توانید با گذاشتن اتو و تجهیزات مخصوص آن داخل اتاق ماشین لباسشویی کل مراحل شستشو تا اتو کشیدن را در همین اتاق انجام دهید.

نحوه طراحی لاندری روم و تجهیزات لازم

تهویه هوا لاندری روم

به منظور ممانعت از به وجود آمدن بوی نم و رطوبت در اتاق ماشین لباسشویی و خشک شدن کامل لباس ها نوع طراحی این اتاق بایستی به نحوی باشد که هوای تازه درون اتاق جریان داشته باشد. شاید یکی از مهم ترین نکات در طراحی لاندری روم ایجاد تهویه هوای مناسب باشد.

نورپردازی درست و اصولی در طراحی

به منظور بررسی لکه ها و حذف آن ها نیاز است در نور کافی آن ها را مشاهده نمایید. نور مناسب و کافی در طراحی لاندری روم بسیار مهم می باشد. بنابراین بهتر است به منظور فراهم کردن نور این اتاق چراغ های ال ای دی در زیر کابینت ها و یک لوستر مناسب برای اتاق بکار ببرید تا در کل قسمت های لاندری روم نور کافی و مناسب داشته باشید.

تجهیزات لازم لاندری روم

نکات مهم و کلیدی در طراحی لاندری روم

  • تا جای امکان اتاق ماشین لباسشویی را به دور از اتاق خواب در نظر بگیرید تا سر و صدای خشک کن باعث آزار و ناراحتی شما نشود.
  • به منظور طراحی این اتاق در ابعاد کوچک و در صورت کمبود فضا می توانید از دیوار بهره ببرید و با نصب و قرار دادن قفسه کارایی محیط را بالا ببرید.
  • دسترسی داشتن به شیر آب و چاه فاضلاب بسیار مهم بوده و نباید نسبت به آن بی توجه باشید.
  • در صورتی که با کم بودن فضا مواجه هستید می توانید از بالکن به منزله رختشورخانه استفاده نمایید البته بایستی طراحی اتاق به گونه ای باشد که نمای ساختمان را زشت و ناپسند نکند.
  • سعی کنید از کفپوش های ضدآب استفاده نمایید و فرش و موکت را در این اتاق قرار ندهید.
  • طراحی اتاق ماشین لباسشویی در نزدیکی حمام می تواند در راحتی انتقال لباس های چرک به درون لباس شویی کمک زیادی کند.
  • در صورتی که با کمبود جا رو به رو بودید مکان هایی مثل انباری، پارکینگ و اتاق های زیرشیروانی و زیرزمینی می تواند فضای مناسبی برای این امر باشد.
  ایده هایی خلاقانه برای چیدمان تابلو روی دیوار خانه

طریقه طراحی لاندری روم

در مطلب ارائه شده با نحوه طراحی لاندری روم و نوع دکوراسیون آن و تجهیزات لازم برای راه اندازی این اتاق آشنا شدید که امیدواریم مورد توجه و پسندتان قرار گرفته باشد و نهایت استفاده را از آن برده باشید.

 

منبع: arga-mag.com

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 19 =